slide contact
Corona
Helaas is het vanwege de huidige coronaproblematiek niet mogelijk om een fysiek start verkoopevenement te organiseren. Wij zorgen er echter voor dat alle informatie voldoende beschikbaar is via de website en ons digitaal verkoopportaal. Ter gelegenheid van de start verkoop delen wij een video waarin wij ons team voorstellen en een introductie geven over het project. Gedurende de verkoopperiode is het wel mogelijk om een brochure af te halen bij Makelaardij De Parel.

Startverkoop
Vanaf vandaag (08-03-2021) is de verkoop gestart en is het mogelijk om definitief op een of meerdere woningen in te schrijven.
De inschrijfperiode duurt 2 weken, op 22 maart 2021 om 09:00 uur sluit de inschrijving. Voor het inschrijven maken wij gebruik van een digitaal systeem genaamd Maklr. Via de knop 'inschrijven' op de homepage van de website komt u terecht in het systeem. De stappen zijn als volgt:
  1. U registreert zich in het systeem, nu kunt u inloggen op Maklr. U ziet op het welkomscherm een tijdlijn met de te nemen stappen.
  2. Bij 'Bouwnummers toevoegen' ziet u een overzicht van alle bouwnummers en de bijbehorende specificaties. U kunt hier rustig naar kijken en wanneer u zover bent de bouwnummers van uw keuze toevoegen. U kunt tot 8 bouwnummers toevoegen.
  3. De volgende stap is 'Voorkeur aangeven'. Bij deze stap kunt u de eerder geselecteerde bouwnummers in uw volgorde van voorkeur zetten.
  4. De laatste stap is 'Financiële gegevens'. Hier kunt u enkele financiële gegevens aan ons doorgeven. Let op: Het invullen van financiële gegevens is optioneel en heeft geen enkele invloed op de toewijzing van de woningen.
  5. Als alle stappen zijn doorlopen heeft u formeel ingeschreven voor De Hofwoningen. Spannend! Dan is het wachten op de toewijzing.

Enkele aandachtspunten:

  • U kunt uw inschrijving gedurende de inschrijfperiode nog aanpassen. Vanaf 22 maart 2021 om 09:00 uur sluit de inschrijving en is uw inschrijving definitief geworden.
  • U kunt tot 8 bouwnummers toevoegen. Hoe meer bouwnummers u toevoegt, hoe groter de kans dat u een woning krijgt toegewezen.
  • De volgorde van ontvangst van de inschrijvingen heeft geen invloed op de toewijzing. Neemt u dus vooral rustig de tijd om alle documentatie door te nemen en om eventuele vragen te stellen.

Mocht u hulp nodig hebben met inschrijven of vragen hebben over Maklr dan kunt u contact opnemen met Makelaardij De Parel, zij helpen u graag.

Wij verwachten dat er meer belangstelling zal zijn dan beschikbare woningen. Indien wij te veel inschrijvingen ontvangen zal er worden geloot. U ontvangt bericht over de uitslag hiervan.

Vervolgprocedure
Indien u een woning krijgt toegewezen wordt als volgende stap de tekenafspraak ingepland. Het is daarom belangrijk dat u bij inschrijving al zicht heeft op de financiële haalbaarheid van uw aankoop. Uiteraard kunt u wel tekenen onder voorbehoud van financiering.


Inschrijving is gesloten

De inschrijving van de 8 hofwoningen is gesloten. Voor informatie zie de verkoopdocumentatie


Verkoop & informatie

Makelaardij DeParel nieuwe horizontaal

Makelaardij De Parel
Telefoon 033 466 99 02
E-mail nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl
www.makelaardijdeparel.nlOntwikkeling & realisatie

Makelaardij DeParel nieuwe horizontaal

Van Bekkum Groep BV
Telefoon 033 - 254 42 22
E-mail info@vanbekkum.nl
www.vanbekkum.nl